logotype

Serdecznie witamy w naszej karczmie!

Cieszymy się, że możemy gościć Państwa w naszych skromnych progach. Karczma oferuje Państwu dania kuchni regionalnej Warmii i Mazur, które przygotowywane są z surowców najwyższej jakości, pochodzących od okolicznych producentów.

Do naszych potraw używamy tylko jaj kur zagrodowych oraz mąki wytwarzanej na Mazurach w młynie z 600–letnimi tradycjami. Mięso używane do dań, sprowadzane jest przede wszystkim z hodowli zagrodowych i gospodarskich znajdujących się na terenie Warmii i Mazur. Wyroby wędliniarskie, które Państwu oferujemy, uchodzą za produkty najwyższej jakości, uznane oraz wielokrotnie nagradzane, pochodzące z Zakładu Przetwórstwa Mięsnego „Pabich”, również będącego członkiem Europejskiej sieci Dziedzictwa Kulinarnego oraz Polskiej Izby Produktu Regionalnego i Lokalnego. W ostatnim czasie dwa z flagowych wyrobów tego producenta otrzymały godła jakości oraz miano Top Produktu w certyfikacji jakości „Doceń polskie”. Karczma także została wyróżniona przez Marszałka Województwa w prestiżowym konkursie na najlepszy produkt i usługę Warmii i Mazur, statuetką w kategorii usługa gastronomiczna 2012 za wędzoną pierś z kaczki, którą możecie Państwo skosztować tutaj na miejscu.

Zapewniamy, że nasze karczmarki dołożą wszelkich starań, aby Państwa pobyt u nas wiązał się z jak najmilszymi dla Państwa wspomnieniami.
Zapraszamy do naszego stołu z życzeniami najlepszych doznań smakowych oraz satysfakcji z pobytu u nas,

Załoga karczmy.

Ta strona używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem